Niet alleen voordelige Wenskaarten

MGPcards is uitgever en groothandel in wenskaarten, kalenders en overige artikelen. We zijn bekend geworden om onze voordelige wenskaarten en kalenders, MGPcards biedt echter veel meer. We bieden ook een compleet assortiment luxe wenskaarten in de prijsklasse van € 1,59 tot en met € 2,99.

Elke wenskaart, ook dus de voordelige, hebben de hoogste kwaliteit. Deze kwaliteit uit zich in moderne motieven, die regelmatig vernieuwd worden en gedrukt op papier van een uitstekende kwaliteit.

Alle wenskaarten worden aangeboden voor een basisinkoopprijs, met daarnaast een forse staffelkorting als u een order boven de € 95,00 netto ex. 21% btw plaatst.

Kortom: inkopen van gewone wenskaarten, kerst-en nieuwjaarskaarten, cadeauenveloppen, kalenders, agenda's en éénmalige aanbiedingen  is tegenwoordig een feest bij MGPcards. De hoge brutomarge is uniek en u kunt zich profileren met perfecte en voordelige producten.                                                                      

MGPcards levert niet aan particuliere afnemers, alleen aan bedrijven en instellingen.

Minimum orderbedrag € 25,00.

 

 

 
MGPcards kan ook uw drukwerk verzorgen, van een eigen wenskaart tot briefpapier en van fraaie folders tot stickers. Door onze goede relaties met grote drukkerijen kunnen we u de scherpste prijzen aanbieden.


Team MGPcards.