Over ons

Deze website is een onderdeel van Meneer Kees VOF. We maken ons sterk om kalenders, agenda's, wenskaarten en overige producten zo voordelig mogelijk aan te bieden. Uitgangspunt daarbij blijft dat de aangeboden producten van zeer goede kwaliteit moeten zijn. Doordat we 80% van de aangeboden producten zelf ontwerpen en laten produceren, hebben we de kwaliteit in eigen hand. Van de producten die we inkopen via andere leveranciers eisen we ook een uitstekende kwaliteit en een scherpe prijs.

Meneer Kees VOF is een familiebedrijf zonder dure topmensen en werkt met medewerkers die nog een hart voor de zaak hebben en klanten klantvriendelijk te woord staan. Ons bedrijf is gevestigd in Aalten in de mooie Achterhoek. Naast directeur Mathijs Arentsen werken er twee fulltimers en vier parttimers. We werken met vier webshops te weten: Wenskaartenvoordeel.nl; Papercards.nl; Kalendervoordeel.nl en Meneerkeesonline.nl.

Kortom: een bedrijf waar we trots op zijn en waar al meer dan twaalf jaar topproducten verkocht worden tegen de scherpst mogelijke prijs.

Namens het team van Meneer Kees VOF,

Mathijs Arentsen, directeur